FOMB PROGRAM 2021 z gosti

Povezave do prenosa bodo objavljene ob začetni uri na dan dogodka na fomb.si.

Lokalno in mednarodno okolje že prepoznava Festival oblikovanja Maribor (FOMB) kot pomemben dogodek za izmenjavo strokovnih mnenj, širjenje poslovno-partnerskih stikov, predvsem pa kot dogodek za motivacijo mladih na poti uspeha, ki ga v samem učnem proceu težje pridobijo.

Letos že šesto leto vabi k sodelovanju strokovnjake, zanimive osebnosti, ustvarjalce, idealiste, dijake, starše, skratka vse, ki jih ni strah izzivov in bi želeli z nami deliti znanje, izdelke in uspeh.

Osnovno vodilo FOMB-a vsa ta leta nastaja v organizaciji in izvedbi dijakov in mentorjev Srednje šole za oblikovanje Maribor (SŠOM) ter soorganizaciji Društva FOMB. Cilj FOMB-a ni samo strokovno-teoretični pristop, ampak tudi pridobivanje praktičnih veščin, saj večinski delež izvedbe FOMB-a sloni na ramenih dijakov, njihovih izdelkih in storitvah pod budnim očesom mentorjev. S tem dajemo možnost prepoznavnosti mladih na trgu dela.

Z natečajem FOMB, ki je pomemben del samega festivala, želimo pritegnili osnovnošolce kot tudi ostale mlade do 27. leta starosti, da se preizkusijo z izdelki v različnih kategorijah oblikovanja, tako v medijskem, grafičnem, modnem, oblikovalskem svetu kot tudi v svetu pričesk.

VEČ O FOMB-u na: http://2020.fomb.si/vec-o-fombu/

PONEDELJEK, 19. 4. 2021 – DAN MEDIJCEV ob 13.00

TOREK, 20. 4. 2021 – DAN FRIZERJEV ob 13.00

SREDA, 21. 4. 2021 – DAN OBLIKOVALCEV ob 13.00

ČETRTEK, 22. 4. 2021 – SVEČANA ZAKLJUČNA PRIREDITEV ob 16.00

DELAVNICE 2021