TOREK, 20. 4. 2021 – DAN FRIZERJEV

Začetek programa
Glasbena točka: Martin Perović
Pogovorna oddaja: Martin Perović
Glasbena točka: Martin Perović
Pogovorna oddaja: Martin Perović
Fomb natečaj: Pričeska
Pogovorna oddaja: Jernej Ludvik
Pogovorna oddaja: Cristian Cherubin
Fomb natečaj: Modna ilustracija
Fomb natečaj: Strip
Fomb natečaj: Fotografija
Fomb natečaj: Plakat
Fomb natečaj: Promocijski in darilni izdelki
Fomb natečaj: Animacija
Fomb natečaj: Film

GOSTI

MARTIN PEROVIĆ ime, ki je postalo sinonim za preobrazbe. Zahvaljujoč svojemu ustvarjanju na področju frizerstva in ličenja je prešel meje nemogočega.  Njegova ustvarjalnost že 13. let privlači stranke tako iz Slovenije kot mnogih drugih držav. Moderno frizerstvo in ličenje je uspel približati vsem, še posebej starejšim ženskam, ki prej niso niti pomislile na make up ali novo pričesko. Danes je postalo povsem normalno, da 60-, 70- ali 80-letnice pridejo v Maribor po novo podobo. Martin je na to ponosen. Spremenil je na tisoče žensk in jim pokazal, da so lahko atraktivne, glamurozne, da so lahko DIVE. Uspeh pripisuje najprej svojemu talentu, brezkompromisnosti, vztrajnosti in trdemu delu. Martina Perovića ne boste našli le v svetu lepotičenja, temveč uspešno stopa tudi po poti glasbenega dogajanja.

CERIOTTI IN CRISTIAN CHERUBIN, vodja prodaje Podjetje, ki se še vedno lahko pohvali z motom »Izdelano v Italiji«, kar več ne velja za mnogo evropskih podjetij. Za tem stoji kvaliteta, inovacija, leta raziskav, zanesljivost in predvsem strast, ki sta podjetje obdržala na trgu mnogih frizerskih produktov že več kot 40 let in še vedno predstavljajo enega vodilnih proizvajalcev frizerske opreme na svetu. Elegantni materiali, izdelki izdelani na lastnih napravah, italijanskega ali evropskega izvora, izbrani, preverjeni in v garanciji so sinonim za kvaliteto, za Ceriotti. S svojimi izdelki ne le sledijo trendom, ampak jih tudi ustvarjajo. S svojim brendom je Ceriotti ustvaril prepoznavnost na vseh kontinentih sveta. Cristian Cherubin, vodja prodaje v podjetju Ceriotti pravi, da je potrebno slediti občutkom, spremljati trg in ceniti kvaliteto. Predvsem pa učijo svoje stranke celostnega pristopa pri nakupu opreme, ki je podprta s kvalitetno storitvijo, popolno podporo in garancijo z najvišjo možno kvaliteto ter italijanskim smislom za dizajn, kakršno nudi njihovo podjetje.

Podjetje FRIZERPLAC je partner blagovne znamke Ceriotti ter eden izmed vodilnih veletrgovcev na področju frizerske dejavnosti v slovenskem prostoru. Predstavnik podjetja, Jernej Ludvig, pravi: »Naše glavne prednosti so izredno širok asortiman izdelkov, hitra, zanesljiva dobava in zagotovljene poprodajne storitve (servis). Ves čas se trudimo biti boljši, drugačni, inovativni. Izdelke ponujamo profesionalcem ter vsem ostalim, ki čudovit svet frizerstva šele spoznavajo. Vsak dan izpopolnjujemo razstavno prodajni prostor, ker vam želimo izdelke predstaviti v skladu z našim motom. Totalno drugačno.«